Van FCP naar AVID

 

Mythe: Avid heeft een lange leercurve en is een ingewikkeld programma!

 

‘Mythbuster’ Gert de Graaff prikt in minder dan een uur bovenstaande mythe door en laat jou, (ervaren) FCP editor, zelf ervaren hoe handig, overzichtelijk en transparant Avid eigenlijk is. Dus laat je niet afschrikken door mythes en schrijf je in voor deze 3 (of 2) daagse cursus om alle basistools en een aantal advanced tools (naar keuze) van Avid onder de knie te krijgen.

Inhoud

Basis Avid training alsmede enkele advanced tools naar keuze, waardoor je voor de meest voorkomende montages (inladen, inhoudelijke volgorde bepalen en monteren (vnl. harde lassen), audio onder- en oversteken, shortcuts om snel en effectief te kunnen werken met vooral het toestenbord, titels, exporteren, etc.) gelijk aan de slag kunt.

Voor wie is het

(Ervaren) FCP editors.

Werkwijze

Hands-on training op samen nog nader vast te stellen lokatie in Nederland (afhankelijk van woonplaats en voorkeur van cursisten) op Media Composer 6.5  of 7.0 (heb je de training gevolgd op dit systeem, dan kan je op alle Avid systemen los). Indien gewenst kan er ook op eigen werkplek met eigen apparatuur en software gewerkt worden.
Elke cursist krijgt gedurende de training een harde schijf met daarop verschillende praktische oefeningen.

Aantal deelnemers

Minimaal 2 studenten. Maximaal 3 studenten.

Maar ook 1-op-1 training mogelijk. Vraag me gerust voor op maat prijzen.

Prijs per persoon 3-daagse training

€1200,-

€ 880,- (2 daagse training)

 

Cursusdata:

september 2014, exacte data nog nader te bepalen met cursisten.

Heb je een vraag hierover? Klik hier

 

Aanmelden
 

cforms contact form by delicious:days

Share